donderdag, 14 april 2016 13:41

Masker droge huid Aanbevolen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 gezichtsmaskerbanaan

Gezichtsmasker met banaan voor een droge huid

Heb jij last van een droge huid, acne, jeuk van muggenbeten of wil je er graag wat jonger uitzien? Dan heb ik het ideale masker voor je gevonden! Het is heel simpel om te maken. Probeer het uit en laat mij weten wat je er van vindt! 

Wat heb je nodig?

- 1 eierdooier
- 2 theelepels zoete amandelolie (je kunt dit ook vervangen door olijfolie of kokosolie)
- 1 rijpe banaan

Waarom deze ingrediënten?

Banaan - Rijk aan vitamine A, B en E. Bananen zijn perfect als anti-aging ingredient. Vitamine A verhoogt de cel vernieuwing terwijl Vitamine E je huid hydrateert. De zure uit de banaan verwijderen dode huidcellen.

Zoete amandelolie - Amandelolie is een perfect middel om een droge huid te verhelpen. Maar je krijgt er ook dik haar van en sterke nagels. In een masker zal je merken dat de donkere kringen om je ogen verdwijnen en je kunt er zelfs striae mee voorkomen.

Eierdooier - Eieren bevatten Vitamine B2, Vitamine B3 en zink. Vitamine B2 kan stress verminderen, Vitamine B3 laat jouw huid er weer beter en gezonder uitzien en zink geeft een boost aan jouw immuunsysteem. Dit kan helpen om acne te verminderen/voorkomen.

Hoe maak ik het?

Stap 1

Prak de banaan fijn met een vork, voeg de zoete amandelolie en de eierdooier toe. Mix tot een papje.

Stap 2

Reinig je gezicht zoals gebruikelijk en breng het masker aan. Laat het 20 tot 30 minuten zitten. Spoel je gezicht af met lauw water en daarna koud water om de poriën te sluiten. Dep je gezicht droog en je bent helemaal klaar. Je kunt wel een paar dagen doen met dit masker. Wat je over hebt doe je in een potje en zet je in de koelkast.

Gelezen: 992 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 april 2016 14:56
Meer in deze categorie: Magnesium tekort »