Stoelmassage is een korte, laagdrempelige, ontspannende en activerende massage ter preventie van o.a. werkstress en RSI. De massage wordt door de kleding heen gegeven.
Na de behandeling  voelt men zich ontspannen en ‘herboren, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt.

De stoelmassage is gebaseerd op drukpuntmassage. Deze massagevorm  bevorderd  de lichamelijke conditie. Stoelmassage is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De stoelmassage word gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen  en heupen.

Wilt u stoelmassages bij uw bedrijf? Via Stoelmassage Friesland kunt u een offerte aanvragen.

Deze vorm van massage is ook uiterst geschikt voor ouderen! Aanraking is één van onze eerste levensbehoeftes. Veel ouderen worden door het verlies van hun partner al jaren niet meer ‘liefdevol’ aangeraakt. Zonder deze aanraking kunnen allerlei klachten ontstaan en kunnen ouderen wegzakken in bijvoorbeeld een depressie/eenzaamheid.

Angstgevoelens of eenzaamheid kunnen (tijdelijk) verdwijnen, de kwaliteit van leven zal verhogen.

Een handmassage maakt stijve spieren en gewrichten weer soepel. Ouderen kunnen na een handmassage ervaren dat de fijne motoriek is verbeterd en dat hun handen veel meer aankunnen.

In overleg kan deze massage ook bij u thuis gegeven worden. Als u meer informatie wilt over stoelmassage op locatie, neemt u dan contact met mij op.

 

Stoelmassage 20 min.  € 20,-